Interim Recruitment

Interim Recruitment helpt jouw bedrijf vooruit. Wanneer je op zoek bent naar nieuw personeel, wil je het liefst zo snel mogelijk de juiste persoon op de juiste plaats. Maar ondertussen lopen je eigen werkzaamheden gewoon door. En het vinden van die kandidaat of kandidaten is nog best een uitdaging. Zéker in een krappe arbeidsmarkt.

Verder dan de functie

Boek Recruitment springt hier graag bij. Als ondersteuning van de eigen recruiters of om die specifieke vacature of vacatures te vervullen. Wij kijken verder dan de functieomschrijving. Eerst onderzoeken we de daadwerkelijke vraag. Wat voor bedrijf zijn jullie, hoe ziet de afdeling eruit of hoe gaat die eruitzien, wat is het DNA van het bedrijf? Pas als we écht weten wie we zoeken, gaan we op zoek naar die professional. De manier van werken bewijst zichzelf keer op keer. We zijn dan ook trots op ons grote slagingspercentage.

Partner in personeel

Het voordeel van interim recruitment is dat je heel flexibel kunt zijn als opdrachtgever. Afhankelijk van de bedrijfsgrootte ben je incidenteel of doorlopend op zoek naar mensen. En in alle gevallen is het fijn dat je een vaste partner hebt die voor jou de zoektocht én de voorselectie doet. Als recruiter zijn we de bemiddelaar tussen kandidaat en werkgever. We kennen de arbeidsmarkt als geen ander en hebben onze eigen database met geschikte professionals. We matchen de capaciteiten en de wensen van de kandidaat met de wensen en functie-eisen van jou als opdrachtgever. Pas wanneer we die match of matches hebben gevonden, leggen we ze voor aan jou.

Projectmatig of incidenteel

Wij zijn dol op langetermijnrelaties. Zeker in ons vakgebied werkt dat heel efficiënt. Wanneer we een bedrijf al kennen, is het eenvoudig om in te springen wanneer er een zoekvraag is. Soms is een projectmatige aanpak beter. Wanneer je een afdeling wilt uitbreiden of een tweede vestiging wilt openen. In dat geval kunnen we langere tijd meedraaien en jou begeleiden bij het vinden van die kandidaten die jouw bedrijf helpen groeien.