Over mij

Boek Recruitment is opgericht door Johan Boekhoudt. Ik ben een enthousiaste, energieke, betrokken en creatieve recruitment specialist. Inmiddels heb ik al meer dan 22 jaar ervaring op het gebied van detachering. Mijn wortels liggen in de finance sector. Ik ben 15 jaar als interim financieel adviseur werkzaam geweest. Adviseren is altijd leidend geweest in alles wat ik heb gedaan.

Waar ben jij mee bezig?

Ik vind het fijn om als externe adviseur binnen een organisatie te werken. In iedere organisatie maak je kennis met nieuwe persoonlijkheden en een andere werkwijze. Dat brengt nieuwe inzichten met zich mee. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn contact met opdrachtgevers. De keuze om in de recruitment sector te gaan werken, was een logische voor mij. Tijdens mijn projecten kreeg ik steeds vaker de vraag waar ik mee bezig was. Ik was druk met jaarrekeningen, subsidies en cijfers, terwijl ik eigenlijk een communicatief vaardige persoon ben die graag met mensen werkt. Die vragen hebben mij aan het denken gezet en me geïnspireerd tot een volgende stap.

Bouwen met mensen

Als recruiter werk ik uitsluitend met mensen en dat past heel goed bij mij. In mijn werk kan ik bouwen aan langdurige relaties met kandidaten en organisaties. Dat netwerk is heel waardevol, want zo kan ik steeds weer de juiste matches maken en zodoende de juiste kandidaten koppelen aan de juiste opdrachtgever. Daar worden beide partijen beter van.

Basis voor succes

Om de juiste basis te leggen voor Boek Recruitment heb ik in de avonduren een bacheloropleiding Commerciële Economie gevolgd en inmiddels afgerond. Zo kan ik, met mijn opgedane kennis en werkervaring écht van toegevoegde waarde zijn voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.